Trei muncitori din Sibiu care lucrau cu un excavator şi s-ar fi electrocutat după ce ar fi atins un cablu electric au fost preluaţi, miercuri, de echipaje ale SMURD, pentru a fi transportaţi la spital. Pentru unul dintre ei, a fost solicitată intervenţia elicopterului SMURD Târgu Mureş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, două echipaje SMURD au intervenit pe Şoseaua Alba Iulia, în cartierul Cibinium, pentru a acorda primul-ajutor şi a transporta la spital trei persoane electrocutate, conştiente.

Conform ISU Sibiu, este vorba de trei bărbaţi cu vârste peste 30 de ani, care lucrau cu un excavator şi care ar fi atins un cablu electric.

Totodată, a fost solicitat elicopterul SMURD Târgu Mureş pentru a prelua de la SMURD una dintre persoanele electrocutate.

De asemenea, a fost anunţat Inspectoratul Teritorial de Muncă de acest incident.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.