Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, luni, pe Autostrada Sibiu – Deva, în dreptul municipiului Sibiu, din cauza ploii torenţiale, cu grindină, şi a vântului puternic. Pe DN 1, în zona localităţii Bradu, este ploaie înghetaţă, şoferii fiind sfătuiţi să circule cu prudenţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic recomandă conducătorilor auto care se deplasează pe autostrada A1 Sibiu – Deva să conducă cu prudenţă sporită şi să reducă viteza de deplasare, întrucât pe tronsonul kilometric 247 – 254, în zona municipiului Sibiu, circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de ploaie torenţială, grindină şi vânt puternic.

La rândul lor, reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov au anunţat că, pe DN1, în judeţul Sibiu, zona Bradu, a apărut ploaia îngheţată.

”Se actionează cu materiale antiderapante în zonă, dar le cerem şoferilor să circule cu prudenţă în zona respectivă, ploia îngheţată fiind foarte greu de combătut”, a transmis DRDP Braşov.

Judeţul Sibiu este, luni, până la ora 18.00, sub cod portocaliu de vânt, iar în zona montană este cod roşu.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.