Poliţiştii din Sibiu au reţinut un tânăr de 19 ani care a condus o maşină cu număr fals, fără a avea permis, şi a făcut accident, după care a fugit. În urma impactului dintre vehicul şi un copac, o fată de 18 ani şi un tânăr de 21 de ani au fost răniţi grav.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În cursul acestei zile, poliţiştii Biroului Rutier Sibiu au reţinut un sibian în vârstă de 19 ani, cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis, conducerea unui autovehicul neînmatriculat, conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului producerii accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor şi furt”, a transmis, miercuri, IPJ Sibiu.

Sursa citată a precizat că, în seara zilei de marţi, în timp ce conducea un autoturism pe strada Salcâmilor din municipiul Sibiu, tânărul a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un copac. Imediat după producerea evenimentului, şoferul a abandonat autoturismul şi a părăsit locul fără încuviinţarea poliţiştilor.

În autoturism se aflau doi pasageri, o tânără în vârstă de 18 ani, din judeţul Vâlcea şi un tânăr în vârstă de 21 de ani, din jud. Sibiu, care au suferit vătămări corporale grave, fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

”Şoferul a fost identificat în scurt timp de către poliţiştii Biroului Rutier Sibiu în zona străzii Hermannn Oberth, din municipiu, testările specifice pentru depistarea consumului de alcool şi substanţe psihoactive indicând rezultate negative. În urma verificărilor efectuate de către poliţişti a rezultat că şoferul nu deţine dreptul de a conduce autovehicule, iar autoturismul condus este neînmatriculat. De asemenea, s-a constatat că, în cursul zilei de 6 februarie a.c., tânărul ar fi sustras plăcuţele cu număr de înmatriculare de pe un alt autoturism parcat pe strada Gării din mun. Sibiu şi le-ar fi montat ulterior pe maşina condusă în momentul producerii accidentului”, au mai transmis poliţiştii.

Reprezentanţii Serviciiului Judeţean de Ambulanţă Sibiu au precizat că fata a suferit un traumatism forte de coloană vertebrală, traumatism cranio- facial şi traumatism membrul inferior.

Bărbatul a suferit un traumatism cranian cu hematom frontal şi traumatism membrul superior, ambii fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Sibiu.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.