Şase case din localitatea Săsăuşi, judeţul Sibiu, au rămas izolate, joi, după ce pârâul din zonă s-a revărsat în urma unor ploi torenţiale. Deocamdată, autorităţile nu au stabilit câte persoane sunt în cele şase locuinţe, dar monitorizează situaţia pentru a-i transporta pe oameni pe celălalt mal, dacă va fi cazul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu au anunţat, joi, că şase case sunt izolate în satul Săsăuşi, ca urmare a revărsării pârâului din localitate.

"Deocamdată, nu s-a stabilit exact câte persoane se află în cele şase locuinţe, dar un echipaj ISU se află în zonă pentru supraveghere si interventie daca va fi cazul. Casele nu se află în pericol”, a declarat Ramona Nistor, purtător de cuvânt al ISU SIbiu. 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Potrivit acesteia, apa nu a ajuns la case, dar debitul mărit al apei face ca deplasarea oamenilor pe malul celălalt al pârâului, în sat, să nu fie sigură.

Localitatea nu este izolată, putându-se ajunge în zonă, inclusiv cu maşinile. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.