Un poliţist din localitatea Slimnic, judeţul Sibiu, a fost agresat şi lăsat fără armă de către doi bărbaţi, între care un pădurar, după ce a descoperit în trafic un camion plin cu lemne tăiate ilegal. Pentru imobilizarea celor doi agresori a fost necesară intervenţia lucrătorilor Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale (SIAS).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Surse judiciare au declarat, miercuri, pentru News.ro, că un agent de poliţie din Slimic a oprit în trafic un camion încărcat cu lemne tăiate ilegal şi a constatat că autovehiculul avea inspecţia tehnică periodică expirată.

Şoferul, un bărbat de 35 de ani, a refuzat să prezinte actele şi a plecat, intrând pe o stradă lăturalnică din localitate, unde s-a oprit în faţa casei pădurarului.

Poliţistul l-a urmărit, iar bărbatul a devenit reclalcitrant. La un moment dat, din casă a ieşit pădurarul care l-a lovit pe agent, i-a luat arma din dotare, care nu avea fără muniţie, şi i-a rupt uniforma.

Ulterior, cei doi bărbaţi s-au refugiat în locuinţa pădurarului şi a fost nevoie de intervenţia lucrătorilor SIAS pentru imobilizarea lor.

Agresorii au fost conduşi la sediul Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu pentru audieri, fiind cercetaţi pentru ultraj.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.