Doi copii şi o femeie au fost răniţi, joi seară, într-un accident rutier produs în localitatea Cârţişoara din judeţul Sibiu, după ce au fost loviţi de o maşină condusă de un bărbat fără permis şi aflat sub influenţa alcoolului. Cei doi copii sunt în stare gravă, fiind făcute manevre de resuscitare. Şoferul a plecat iniţial de la locul accidentului, dar ulterior a revenit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc, joi seară, în localitatea Cârţişoara, o femeie şi doi copii fiind loviţi de un autoturism.

Acolo s-au deplasat un echipaj de prim-ajutor calificat SMURD şi un echipaj de terapie intensivă mobilă, un echipaj SMURD Victoria şi echipaje SAJ, au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.

Echipajele SMURD fac manevre de resuscitare pentru cei doi copii, femeia având un traumatism la un picior.

Poliţia Judeţeană Sibiu a precizat că autorul accidentului este cunoscut, fiind vorba de un bărbat de 37 de ani din Cisnădie, dar care iniţial a plecat, pe jos, de la locul accidentului. Ulterior, el a revenit.

"Din primele cercetări se pare că în timp ce conducea maşina a pierdut controlul, a pătruns pe sensul opus de mers unde a accidentat o femeie şi doi copii (7 şi 10 ani), apoi a intrat într-un gard. Bărbatul nu deţine permis de conducere. Bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice: 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat", arată IPJ Sibiu, care precizează că femeia şi cei doi copii se aflau pe marginea drumului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.