Salvamontiştii sibieni au intervenit, sâmbătă după-amiază, în Munţii Făgăraş, pentru salvarea unei turiste de 27 de ani care s-a accidentat la schi, tânăra fiind predată echipajului elicopterului SMURD Mureş, care a transportat-o până la o ambulanţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tânăra în vârstă de 27 de ani s-a rănit, sâmbătă după-amiază, în timp ce era la schi pe Valea Doamnei.

O echipă de salvamontişti a mers până în locul în care se afla aceasta şi a transportat-o până la elicopterul SMURD Mureş solicitat pentru a o transporta pe rănită la o ambulanţă, potrivit Salvamont Sibiu.

”Pacienta a fost preluată de la locul intervenţiei cu ajutorul troliului de la eclicopter şi a fost predată la baza muntelui unui echipaj de Ambulanţă”, a precizat Adrian David, şeful Salvamont Sibiu.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, tânăra este rănită la un picior şi este transportată la Spitalul Judeţean Sibiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.