Pompierii din Sibiu au intervenit, vineri, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit într-un parc de dezmembrări auto din municipiul Mediaş. Focul s-a manifestat generalizat la patru maşini, dar nu s-au înregistrat victime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În această după amiază, pompierii militari din cadrul Detaşamentului Mediaş au fost solicitaţi să intervină de urgenţă în municipiul Mediaş, str. Gării  pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la mai multe autoturisme aflate în parcarea unui operator economic cu domeniul de activitate dezmembrări auto”, a transmis, vineri seară, Isu Sibiu.

S-a intervenit prompt cu 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi 1 echipaj SMURD.

La sosirea forţelor la faţa locului, incendiul se manifesta generalizat la patru autoturisme situate unul lângă altul.

Pompierii au intervenit şi au limitat extnderea focului la celelalte maşini aflate în imediata apropiere.

”Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de efectul termic produs de scânteile rezultate din utilizarea dispozitivelor electrice de taiere /dezmembrare (flex)”, au mai orecizat pompierii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.