Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în cazul celor trei fete care au căzut de un un carusel la Mediaş, judeţul Sibiu, constatând că o defecţiune tehnică a stat la baza accidentului. Reprezentanţii Inspecţiei de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat (ISCIR) s-au deplasat, sâmbătă, la locul accidentului pentru a verifica instalaţia şi a stabili exact ce s-a întâmplat, dar şi dacă cineva poate fi tras la răspundere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezsentanţii Poliţiei Judeţene Sibiu au anunţat, sâmbătă, că a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, în cazul celor trei fete care au căzut dintr-un carusel, la Mediaş.

”Caruselul a suferit o defecţiune tehnică, persoanele s-au accidentat la finalul programului (probabil nu a frânat complet)”, au precizat poliţiştii.

Potrivit acestora, în cursul zilei de sâmbătă, reprezentanţii ISCIR s-au deplasat la locul accidentului pentru a verifica caruselul, dar şi documentele instalaţiei. Specialiştii vor stabili exact cauza accidentului şi dacă cineva poate fi tras la răspundere. 

Între timp, medicii au anunţat că cele trei fete sunt în stare bună.

Trei fete de 15 şi 16 ani au fost rănite, vineri seară, la Mediaş, judeţul Sibiu, după ce au căzut de pe un carusel. Accidentul s-a produs în urma unei defecţiuni la sistemul hidraulic, victimele fiind transportate la Spitalul Judeţean Sibiu.


”Accidentul s-a produs în urma unei defecţiuni la sistemul hidraulic. Se pare ca s-a rupt un furtun şi victimele se aflau aproape de sol când au fost aruncate din carusel”, au precizat reprezentanţii ISU Sibiu.


Două dintre victime au 15 ani, iar cea de-a treia are 16 ani şi au suferit ”contuzii toracice, dureri lombare şi escoriaţii”. Toate trei sunt ”conştiente şi cooperante”.


Victimele au fost preluate de la faţa locului de echipaje medicale care au decis să le transporte la Spitalul Judeţean Sibiu pentru investigaţii.


În municipiul Mediaş are loc, în acest sfârşit de săptămână, Festivalul Berii. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.