Doi muncitori ai unei societăţi comerciale din Zalău care făceau lucrări într-un canal pentru introducerea apei în localitatea Dârlos, din judeţul Sibiu, s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Cei doi au fost scoşi de către localnici în stare de semiconştienţă şi au fost preluaţi de medici şi transportaţi la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu au anunţat, joi, că doi muncitori ai unei firme din Zalău care lucrează pentru introducerea apei în localitatea Dârlos, judeţul Sibiu, s-au intoxicat cu monoxid de carbon.

”Cele două persoane au fost scoase din canal de către cetăţeni, semiconştiente”, au precizat reprezentanţii ISU SIbiu.
 
Potrivit acestora, este vorba despre doi bărbaţi, în vârstă de 50, respectiv 60 de ani, care au fost preluaţi de către echipe de medici, de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi de la SMURD, şi vor fi transportaţi la Spitalul Municipal Mediaş.
 
Medicii le-au acordat primul ajutor la faţa locului, iar bărbaţii şi-au revenit,  la ora transmiterii acestei ştiri fiind conştienţi.
 
La faţa locului, s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, pompieri, angajaţi ai societăţii de furnizare a gazului, dar, deocamdată, nu s-au stabilit împrejurările în care s-a produs intoxicaţia.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.