Cinci persoane au fost rănite, marţi, după ce patru maşini s-au ciocnit pe Centura ocolitoare a oraşului Avrig, judeţul Sibiu, traficul în zona accidentului fiind blocat mai bine de o oră. Răniţii - trei femei şi doi bărbaţi - au fost transportaţi la spital, fiind conştienţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Sibiu, un accident de circulaţie s-a produs, marţi, pe Drumul Naţional 1, pe Centura ocolitoare a oraşului Avrig. 

Şoferul vinovat, 39 de ani din Covasna, circula pe ruta Braşov - Sibviu şi nu a păstrat distanţa faţă de autoturismul dinaintea sa, a intrat in coliziune cu acesta si a ricosat in alte două maşini conduse regulamentar din sens opus”, au precizat poliţiştii sibieni. 

Potrivit acestora, cinci persoane au fost rănite, trei femei şi doi bărbaţi. 

La rândul lor, reprezentannţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu au precizat că victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean Sibiu, fiind conştiente. 

Mai multe echipaje de poliţişti şi pompieri au intervenit la faţa locului, traficul în zona accidentului fiind complet blocat mai bine de o oră. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.