Cinci persoane au fost rănite, luni dimineaţă, după ce două autoturisme s-au ciocnit pe drumul naţional 7, Valea Oltului, una dintre victime fiind încarcerată. Mai multe echipaje cu o autospecială de transport victime multiple s-au deplasat la faţa locului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu au anunţat, luni dimineaţă, că cinci persoane sunt rănite într-un accident produs pe drumul naţional 7, Valea Oltului, una dintre victime fiind încarcerată.

”Se intervine cu o autospecială de descarcerare, o autospecială pentru transport victime multiple, o ambulanţă SMURD de terapie intensivă şi o ambulantă SAJ Cisnădie”, au precizat reprezentanţii ISU Sibiu.

La rândul lor, reprezentanţii Poliţiei Judeţene Sibiu au precizat că două maşini s-au ciocnit, în apropierea localităţii Lazaret, pe fondul pătrunderii pe contrasens.

”Este blocat sensul Vâlcea – Sibiu, dar se circulă alternativ pe celalalt sens care are două benzi”, au precizat poliţiştii.

Mai multe echipaje sunt la faţa locului pentru a fluidiza traficul şi a stabili cauza producerii accidentului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.