Cinci adulţi au suferit diferite traumatisme, iar o fetiţă de trei ani a fost şi ea rănită în urma acicdentului produs duminică pe drumul naţional 14, în judeţul Sibiu, unde două autoturisme s-au ciocnit. Toţi răniţii au fost transportaţi la Spitalul Municipal Mediaş, iar traficul în zona accidentului a fost deblocat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii sibieni au anunţat că în total şase persoane, între care o fetiţă de trei ani, au fost rănite în accidentul produs, duminică, pe drumul naţional 14, toate victimele fiind transportate la Spitalul Municipal Mediaş.

La rândul lor, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu au precizat că fetiţa de trei ani a suferit mai multe excoriaţii, iar adulţii au fost transportaţi la spital cu diferite truamatisme, fiind în investigaţii. 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

În urma cercetărilor s-a stabilit că un şofer de 53 de ani din Alba, care circula de la Mediaş la Sibiu, nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, iar maşina a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un autoturism condus regulamentar. 

Traficul în zona accidentului a fost blocat timp de peste două ore. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.