Un bărbat care făcea lucrări la reţeaua electrică într-o localitate din judeţul Sibiu a fost rănit, marţi, după ce braţul macaralei în care se afla s-a rupt, muncitorul căzând de la aproximativ zece metri înălţime. El a fost preluat de SMURD cu fractură la coloana vertebrală, fiind solicitat elicopterul SMURD pentru a fi dus la spital. Totodată, poliţiştii şi inspectorii de muncă fac cercetări în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Sibiu, un accident de muncă a avut loc, marţi, în localitatea Stenea, sat aparţinător de Şeica Mare.

Astfel, un bărbat de 52 de ani, din Mediaş, a căzut de la aproximativ 10 metri înălţime după ce braţul macaralei în care se afla s-a rupt. Bărbatul făcea lucrări la reţeaua electrică.

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Bărbatul a fost preluat de SMURD cu fractură de coloană vertebrală, fiind conştient, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, care au precizat că a fost solicitat elicopterul SMURD pentru ca rănitul să fie transportat la spital.

"ITM Sibiu a fost informat cu privire la evenimentul de la Stenea, iar în urmă cu puţin timp o echipă formată din doi inspectori de muncă s-a deplasat la faţa locului pentru a obţine mai multe informaţii cu privire la împrejurările în care s-a produs evenimentul", au spus reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Sibiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.