Un bărbat de 68 de ani din judeţul Sibiu, care ar fi încercat să întreţină raporturi sexuale cu trei fete de opt şi zece ani, în curtea unei biserici, a fost reţinut de către poliţişti, iar vineri va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Anchetatorii au stabilit până acum că bărbatul a ademenit copilele cu diferite sume de bani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Surse judiciare au declarat, vineri, corespondentului News.ro, că un bărbat de 68 de ani din localitatea Laslea, judeţul Sibiu, a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru tentativă de viol.

Bărbatul este acuzat că ar fi încercat să întreţină raporturi sexuale cu trei copile din localitate, una dintre ele având zece ani, iar celelalte două opt ani.

Fapta s-a petrecut în curtea bisericii din localitate, unde fetele au mers cu bărbatul pentru că le-ar fi promis diferite sume de bani.

În cursul zilei de vineri, bărbatul va fi prezentat magistraţilor Judecătoriei Mediaş cu propunere de arestare preventivă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.