Administratorul uneia dintre cele mai mari şcoli de şoferi din municipiul Sibiu a fost reţinut, joi, fiind suspectat de trafic de influenţă, după ce a fost surprins în flagrant când primea 400 de euro de la un cursant căruia îi promisese că va interveni pentru a fi declarat admis la proba practică în vederea obţinerii permisului de conducere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, administratorul Şcolii de şoferi S.C. Amso S.R.L. Sibiu a pretins de la doi cursanţi 200, respectiv 400 de euro, pentru ”a-şi exercita o pretinsă influenţă asupra examinatorilor din cadrul Instituţiei Prefectului – S.P.C.R.P.C.Î.V. Sibiu, în vederea determinării acestora din urmă să îi declare admişi în momentul susţinerii probei practice a examenului de dobândire a permisului de conducere”.

Ancheta a început în septembrie 2016, iar în cursul zilei de miercuri, lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Sibiu, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, au surprins în flagrant primirea de către administratorul şcolii de şoferi a sumei de 400 de euro de la un cursant.

”Urmare a probatoriului administrat, prin ordonanţa din data de 30.03.2017, a fost dispusă măsura preventivă a reţinerii faţă de suspectul CVV, pe o durată de 24 ore. La data de 30.03.2017, prin ordonanţa procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a fost pusă în mişcare acţiunea penală faţă de suspectul CVV pentru săvârşirea a patru infracţiuni de trafic de influenţă”, se arată în comunicat.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu urmează să solicite judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu arestarea preventivă a inculpatului CVV, pentru o perioadă de 30 zile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.