Un sergent major a fost arestat preventiv pentru trafic de migranţi, acesta fiind depistat în timp ce transporta opt migranţi din zona Jimbolia către Timişoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Parchetul Militar de pe lângă Curtea Militară de Apel a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, că procurorii militari din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Timişoara au dispus, joi, începerea acţiunii penale faţă de un sergent major, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de migranţi. 
“În fapt, s-a reţinut că inculpatul sergent major, în data de 30 august 2022 a fost oprit de către organele de poliţie în timp ce efectua un al doilea transport de migranţi (opt) din zona de frontieră Jimbolia către municipiul Timişoara”, se arată în comunicat.
Sergentul major MApN a fost prezentat, joi, Tribunalului Militar Timişoara, iar instanţa a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. 
Procurorii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care a fost comisă fapta.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.