Şeful Poliţiei Vâlcea, comisarul Sorin Ovidiu Oară, a fost demis marţi de ministrul de Interne Marcel Vela, nemulţumit că acesta şi-a trimis adjunctul la videoconferinţa cu autorităţile locale şi cu reprezentanţii structurilor sdin teritoriu pentru coordonarea activităţilor şi dispunerea de măsuri specifice sezonului rece.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Spuneţi-i că acum, aici, l-am demis", a declarat Vela la videoconferinţă.
Motivele invocate de ministru se referă la absenţa lui Oară de la videoconferinţă şi la faptul că a încălcat pentru a doua oară Codul rutier, fiindu-i ridicat permisul de conducere.
 
Şeful Poliţiei Vâlcea,comisarul Sorin Ovidiu Oară, a rămas fără permis de conducere în umră cu câteva zile după ce a fost prins de radar conducând autovehiculul cu viteza de 125 de km/oră.

O razie organizată de poliţiştii din Horezu l-a lăsat fără permis de conducere pe şeful Poliţiei Vâlcea, comisarul Sorin Ovidiu Oară, care a fost prins de radar cu o viteză peste limita legală. Ca urmare, subordonaţii i-au reţinut permisul în vederea suspendării pentru 90 de zile, cu posibilitatea de reducere la 30 de zile, a scris Gazeta Vâlceană.

Conform aceleiaşi surse, comisarul Oară se pare că circula cu o viteză de 125 km/h pe o porţiune de drum cu limită de 70 km/h.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.