Şeful Poliţiei Judeţene Sibiu, Tiberiu Ivancea, a afirmat, joi, că jaful urmat de crimă a tulburat şi sensibilizat inclusiv oamenii legii, care au simţit presiunea publică pentru a găsi autorii. Au fost vizionate peste 1.500 de ore de filmare continuă şi a fost acoperită o suprafaţă de peste 10 kilometri pătraţi din oraş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Acest eveniment ne-a tulburat şi ne-a sensibilizat pe toţi, precizez însă că, ceea ce s-a întâmplat în noaptea de 6 noiembrie, nu este un caz reprezentativ pentru climatul de ordine şi siguranţă publică din judeţul nostru”, a afirmat, joi, Tiberiu Ivancea, într-o conferinţă de presă, convocată după identificarea suspecţilor care au jefuit şi ucis un om de afaceri din municipiul Sibiu, în 6 noiembrie.

Şeful IPJ Sibiu a afirmat că a fost un eveniment deosebit de grav.

”Ne-am confruntat cu un eveniment deosebit de grav, însă, după mii de ore de muncă (...) activităţile specifice au dus la rezultatul de astăzi – identificarea celor trei suspecţi”, a mai afirmat Ivancea.

Potrivit acestuia, au fost vizionate imagini din peste o sută de locaţii ce acoperă aproximativ 10 kilometri pătraţi din suprafaţa municipiului Sibiu şi a comunei alăturate Şelimbăr.

”Au fost verificate imagini din 67 de locaţii ce însumează peste 1.500 de ore de filmare continuă”, a mai afirmat Ivancea.

Acesta a afirmat că, deşi trei dintre suspecţi au părăsit ţara, vor fi prinşi, chiar dacă s-a ferit să spună cât de aproape sunt oamenii legii de prinderea acestora.

 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.