O poluare a solului s-a produs în zona municipiului Câmpina din judeţul Prahova, unde de la o sondă s-au produs scurgeri de ţiţei şi apă sărată, afectând o suprafaţă de 60 de metri pătraţi. Garda de Mediu a amendat firma care operează sonda, dispunând ecologizarea terenului afectat de poluare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Incidentul cauzat de uzura conductelor de transport ţiţei, produs pe raza Municipiului Câmpina, identificat şi verificat de comisarii de mediu Prahova s-a finalizat cu amendă în valoare de 50.000 lei pentru operatorul care desfăşoară în zonă activităţi de extracţie a hidrocarburilor.
În urma verificărilor s-au constatat scurgeri de amestec de ţiţei cu apă sărată ce a condus la contaminarea unei suprafeţe de sol cca 60 mp”, transmite, sâmbătă seară, pe Facebook, Garda de Mediu Prahova. 
 
În plus, comisarii de mediu au dispus ca operatorul economic să realizeze de urgenţă operaţiuni de ecologizare a solului afectat în urma incidentului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.