Poliţiştii doljeni fac o anchetă după ce un bărbat de 35 de ani a fost rănit în urma unui conflict care a avut loc între mai multe persoane pe o stradă din Craiova, victima suferind leziuni în zona capului. Bărbat rănit nu a dorit deocamdată să depună plângere penală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, în noaptea de marţi spre miercuri, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe Calea Bucureşti, a avut loc o altercaţie între mai multe persoane.
“Imediat la faţa locului au fost direcţionate mai multe echipaje de poliţie, care au identificat un bărbat de 35 de ani, din comuna Robăneşti, care avea leziuni în zona capului, iar autoturismul său, care se afla pe partea carosabilă, prezenta urme de distrugere. Persoana vătămată a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar până în prezent nu a dorit să depună plângere penală pentru comiterea vreunei infracţiuni”, a transmis IPJ Dolj. 
Poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi fac cercetări pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în altercaţie. Ei au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.