Un paznic al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte a fost rănit, marţi seară, în urma unei altercaţii cu rudele unui pacient, în timpul scandalului mai multe geamuri de la unitatea de primiri urgenţe a spitalului fiind sparte. Scandalul a fost aplanat de către poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit datelor furnizate de IPJ Dâmboviţa, scandalul a avut loc, marţi seară, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean. 

Rudele unui pacient s-au luat la ceartă cu paznicii unităţii sanitare, pe motiv că nu le-au permis să intre împreună cu bolnavul în camera de gardă a unităţii medicale. În timpul scandalului, aparţinătorii au spart mai multe gemuri, iar unul dintre paznici a fost rănit.

În urma intervenţiei poliţiştilor şi a jandarmilor, scandalul a fost aplanat.

Poliţia a deschis dosar de cercetare pentru a stabili împrejurările incidentului. Paza SJU Târgovişte este asigurată de o firmă privată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.