Un scandal între suporteri, izbucnit la finalul meciului de handbal feminin dintre SCM Craiova şi Rapid Bucureşti (23-21) a fost aplanat de jandarmi, iar apoi oamenii au părăsit sala fără a crea alte probleme.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobilă “Fraţii Buzeşti” Craiova, Claudia Niţă, a declarat pentru News.ro, că la finalul partidei de handbal feminin dintre SCM Craiova şi Rapid Bucureşti a izbucnit un conflict între cele două galerii.

“La zece minute după finalizare partidei cele două galerii şi-au adresat ameninţări, au forţat dispozitivul constituit din poliţişti locali, moment în care au intervenit jandarmii, au aplanat situaţia respectivă, fără a fi nevoie să folosească mijloacele din dotare. Activitatea s-a derulat pe un timp foarte scurt”, a afirmat Claudia Niţă.

Oamenii au părăsit sala apoi, şi nu au mai creat alte probleme.

Meciul de handbal feminin dintre SCM Craiova şi Rapid Bucureşti s-a încheiat cu scorul de 23-21.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.