Doisprezece bărbaţi au fost reţinuţi în urma scandalului care a avut loc pe o stradă din Ciorogârla, în total fiind implicate în incident 14 persoane. O femeie a fost rănită, dar nu a avut nevoie de internare. Instanţa a dispus control judiciar în cazul tuturor celor reţinuţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

IPJ Ilfov a transmis, luni seară, noi precizări despre scandalul care a avut loc pe o stradă din Ciorogârla.

”În cauză, poliţiştii oraşului Bragadiru au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de încăierare, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi respectiv distrugere, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu”, a transmis, luni seară, IPJ Ilfov.

Sursa citată a precizat că au fost identificate 14 persoane, respectiv o femeie, şi 13 bărbaţi, aceştia din urmă fiind conduşi la sediul Poliţiei Oraşului Bragadiru pentru cercetări.

”Femeia transportată la spital în cursul zilei de ieri, nu a rămas internată”, a mai transmis Poliţia.

Poliţiştii din Bragadiru au dispus reţinerea pentru 24 de ore, faţă de 12 bărbaţi, cu vârste între 19 şi 60 de ani.

”În cursul zilei de astăzi, 20 februarie a.c. aceştia au fost prezentaţi procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, care a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, faţă de persoanele reţinute”, a mai precizat sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.