Poliţiltii au intervenit, duminică, la un scandal produs pe o stradă din Ciorogârla, în care au frost implicate unsprezece persoane. O persoană a fost rănită, iar o maşină a fost distrusă, ceilalţi zece participant fiind duşi la audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 19 februarie, în jurul orei 15:00, poliţiştii din Bragadiru au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că, pe o stradă din localitatea Ciorogarla, a izbuind un conflict spontan, între mai multe persoane, care s-au lovit reciproc, folosind  obiecte contondente, împrejurare în care, au fost provocate şi distrugeri unui autovehicul”, a transmis, duminică, IPJ Ilfov.

Sursa citată a precizat că, la faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii din Bragadiru, precum şi politişti din Chitila, de la acţiuni speciale Ilfov şi jandarmi Ilfoveni, pentru efectuarea activităţilor din competenţă.

”Poliţiştii au identificat 11 persoane, una dintre acestea fiind transportată la spital, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate, iar 10 persoane sunt conduse la sediul poliţiei din Bragadiru pentru cercetări”, a mai precizat sursa citată.

Poliţiştii încearcă să stabilească toate detaliile incidentului şi să afle de la ce a şpornit scandalul.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.