Poliţiştii din Satu Mare au făcut opt percheziţii la persoane fizice şi juridice suspectate că ar fi procurat şi comercializat ilegal tutun provenit din Ungaria. Au fost ridicate 140 de kilograme de tutun, peste 6.000 de filtre de ţigarete, peste un kilogram de seminţe de tutun şi un pistol airsoft, dar şi aproape 380.000 de forinţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au făcut opt percheziţii domiciliare, precum şi controale la persoane fizice şi juridice din judeţul Satu Mare suepectate de contrabandă.

Din cercetări a reieşit că şase persoane ar fi procurat tutun din Ungaria, pe care l-ar fi comercializat de la domiciliu, prin intermediul unor societăţi comerciale ori în mediul online.

În urma percheziţiilor au fost ridicate 140 de kilograme de tutun de fumat, 6.100 de filtre de ţigarete, peste un kilogram de seminţe de tutun, cinci laptopuri, o unitate centrală, trei telefoane mobile, un pistol airsoft, 377.000 de forinţi, materiale pentru coletărie, documente şi înscrisuri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.