O învăţătoare în vârstă de 43 de ani din Satu Mare a fost reţinută pentru 24 de ore, după ce a pulverizat spray lacrimogen către doi copii, de 6 ani şi de 7 ani, în timpul orei de curs, ea spunând anchetatorilor că cei doi elevi deranjau ora de curs.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare, poliţiştii au fost anunţaţi că, miercuri, în jurul prânzului, la şcoala gimnazială din Santău, o învăţătoare a pulverizat spray iritant lacrimogen către doi copii, de 6 ani şi de 7 ani.

Ea şi-a motivat gestul, spunând că cei doi copii, o fetiţă şi un băiat, unul la clasa pregătitoare şi celălalt la clasa întâi, derajau ora.

Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de rele tratamente aplicate minorului şi purtate abuzivă, urmând să fie prezentată instanţei cu măsurile care se impun.

Cadrul didactic are 43 de ani şi este din Satu Mare.

Cazul este cercetat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.