Două persoane au fost prinse în flagrant de procurorii DIICOT Satu Mare, în timp ce intenţionau să comercializeze 2,5 kilograme de muguri de cannabis, pentru suma de 9.250 de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 27.12.2021, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a doi inculpaţi, în vârstă de 34 de ani, respectiv 38 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc. În cauză s-a reţinut faptul că, în cursul lunii decembrie 2021, inculpaţii au procurat, transportat şi comercializat droguri de risc, pe raza judeţului Satu Mare”, anunţă DIICOT.
Conform procurorilor, la data de 26.12.2021, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare au organizat o acţiune de prindere în flagrant a inculpaţilor, în timp ce aceştia intenţionau să comercializeze cantitatea de 2,5 kilograme de muguri de cannabis, pentru suma de 9.250 de euro.
La data de 27.12.2021, Tribunalul Satu Mare a dispus arestarea preventivă a celor doi inculpaţi, pentru o perioadă de 30 de zile.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.