Bărbatul care a intrat, sâmbătă seară, cu maşina, în terasa unui cazinou din centrul municipiului Satu Mare, este în continuare căutat de poliţişti, care fac cercetări pentru distrugere şi tulburarea ordinii publice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Satu Mare, Răducu Silaghi, a declarat că şoferul a fost indentificat, dar nu a fost încă prins de poliţişti, el fiind dat în consemn la frontieră.

Silaghi a precizat că patronul cazinoului din municipiul Satu Mare, a cărui terasă a fost distrusă de bărbat, a depus plângere la Poliţie pentru distrugere. În aceste condiţii, poliţiştii fac cercetări în acest caz pentru distrugere şi tulburarea liniştii publice.

Potrivit sursei citate, în urma incidentului de sâmbătă seară nicio persoană nu a fost rănită, neexistând nicio sesizare în acest sens.

Site-ul local PresaSM.ro arăta, citând martori ai incidentului, că şoferul maşinii ar fi încercat astfel să se răzbune pe oamenii de ordine, care nu i-au permis accesul în cazinoul din centrul municipiului Satu Mare, din cauza unor probleme mai vechi.

El s-a urcat în maşină şi a intrat cu autoturismul în terasă, fiind la un pas să lovească mai mulţi copii aflaţi în zonă. 

Surse judiciare au declarat pentru PresaSM.ro că bărbatul avea permisul suspendat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.