Şase cetăţeni din Pakistan, toţi suspecţi că ar fi implicaţi în cazul uciderii unui migrant din Afganistan, pe o stradă din Timişoara, au fost ridicaţi de poliţişti dintr-un mall din Bucureşti. Cei şase au acte de şedere în România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţiştii au identificat şase suspecţi în cazul uciderii, pe o stradă din Timişoara, a unui cetăţean afgan în vârstă de 22 de ani. Suspecţii sunt cetăţeni pakistanezi care au fost prinşi într-un mall din Capitală. Cei 6 au fost reţinuţi şi sunt aduşi la audieri în Timişoara.
 
Cei şase pakistanezi au toţi acte de şedere în România eliberate de Inspectoratul pentru Imigrări.
 
Totodată, în cursul zilei de joi, la Timişoara au fost făcute percheziţii la adrese la care locuiesc migranţi.
 
Anchetatorii au dus la audieri mai mulţi migranţi şi au urmărit imaginile de pe camerele de supraveghere din zona în care s-a petrecut crima. Au descoperit că omorul a fost punctul culminant al unui conflict între o grupare de afgani şi una de pakistanezi.
 
În noaptea de miercuri spre joi, un tânăr afgan a fost găsit ucis pe strada Căprioarei din Timişoara de către un trecător care a sunat la numărul de urgenţe 112. Medicii sosiţi imediat la faţa locului nu au mai putut să îl salveze pe tânăr.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.