Şase persoane au fost transportate la spital, duminică după-amiază, în urma unui accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule şi care s-a produs pe un drum judeţean din Covasna. Pentru una dintre victime a fost solicitat elicopterul SMURD, aceasta fiind transportată la un spital din Braşov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul s-a produs pe DJ 112, în apropierea localităţii Dobolii de Jos, fiind implicate trei autovehicule.

Acolo au intervenit pompierii din cadrul Detaşamentului Sfântu Gheorghe cu două autospeciale pentru descarcerare, un echipaj SMURD, o autospeciala pentru transport victime multiple şi o ambulanţă a SAJ. La intervenţie au participat 11 subofiţeri, 2 ofiţeri şi un voluntar.

FOTO: IPJ Covasna
FOTO: IPJ Covasna

”În accidentul rutier au fost implicate 7 persoane, dintre care 3 au fost încarcerate. A fost solicitat sprijinul elicopterului SMURD din cadrul Punctului de Operare Aeromedical Braşov, acesta a ajuns imediat, înainte ca cea de a treia victima încarcerată să fie extrasă. În urma evenimentului, 5 persoane au fost transpotate la UPU Sfântu Gheorghe, una a fost transportată de elicoperul SMURD la Braşov şi una a refuzat transportul”, a precizat ISU Covasna.

Poliţia Judeţeană Covasna face cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.