Şase persoane au fost transportate la spital în urma unui accident care a avut loc, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în Piaţa Avram Iancu din Cluj-Napoca şi în care au fost implicate o ambulanţă şi un autoturism. În urma accidentului, ambulanţa s-a răsturnat, pacientul pe care îl transporta fiind prins în autospecială, în cealaltă maşină implicată fiind prinse alte două persoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj a anunţat că două autospeciale şi cinci ambulanţe SMURD şi SAJ au intervenit, în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, pentru a gestiona o situaţie de urgenţă că urmare a unui accident rutier, petrecut în Piaţa Avram Iancu din municipiul Cluj-Napoca, în jurul orei 2.20.
 
 
Când au ajuns la locul accidentului, pompierii au găsit o ambulanţă răsturnată pe o parte, cu pacientul pe care îl transporta prins înăuntrul acesteia, şi un autoturism în care erau prinse alte două persoane.
 
 
"Pompierii au utilizat echipamentele speciale pentru a extrage cele trei persoane fără a le agrava posibilele leziuni şi au sprijinit echipajele medicale pentru a le acorda asistenţa medicală de urgenţă", a arătat ISU Cluj.
 
În total, au fost consultate de echipajele medicale şase persoane, din cele două vehicule, ele fiind transportate apoi la spital în stare de conştienţă şi cooperante.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.