Şapte irakieni ascunşi într-un spaţiu special amenajat sub platforma unei autoutilitare, care intenţionau să intre fraudulos în România, au fost depistaţi, vineri după-amiază, de către poliţiştii de la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, din judeţul Dolj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit poliţiştilor de frontieră, vineri, în jurul orei 14.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui microbuz cu platformă auto, cetăţeanul bulgar D. Atanas, în vârstă de 63 ani.

Echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari, a descoperit, sub platforma microbuzului, un spaţiu special amenajat, la controlul căruia au fost depistate ascunse şapte persoane - patru femei şi trei bărbaţi.

Din primele cercetări, s-a stabilit că persoanele respective sunt cetăţeni irakieni, cu vârste cuprinse între 15 şi 23 de ani.

Conform protocolului româno - bulgar, şoferul, mijlocul de transport şi migranţii au fost predaţi Poliţiei de Frontieră bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.