Salvamontiştii din Maramureş caută, marţi seară, în Munţii Maramureşului, un tânăr de 22 de ani din Ucraina care ar fi încercat să ajungă în România după ce a primit ordin de încorporare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Salvamont Maramureş au arătat că au fost anunţaţi de soţia unui tânăr de 22 de ani din Ucraina, care a sunat la 112, relatând că el a plecat de acasă luni dimineaţă, după ce a primit ordin de încorporare, şi i-a spus că va încerca să ajungă în România cu orice preţ. Marţi, el nu a mai putut fi contactat, nu are semnal la telefon, iar ultima locaţie obţinută de soţia lui ar indica faptul că se află deja în România, nu departe de frontiera cu Ucraina.

Tânărul este echipat de iarnă.

Potrivit Salvamont Maramureş, echipa de prim răspuns a SPJ Salvamont Maramureş şi o echipă a Poliţiei de Frontieră vor verifica locaţia indicată, deşi sunt dubii că ea ar fi exactă, şi vor verifica valea pe care tânărul ar fi putut coborî, pe o distanţă de aproximativ 12-14 kilometri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.