Salvamontiştii au intervenit, în ultimele 24 de ore, în 33 de cazuri, în urm unor apeluri de urgenţă, cele mai multe fiind pentru Salvamont Prahova - Azuga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Salvamont anunţă că, în ultimele 24 de ore, la dispeceratul instituţiei s-au primit 33 de apeluri de urgenţă.

Dintre acestea, şase au fost pentru Salvamont Prahova - Azuga, patru pentru Salvamont Municipiul Braşov, câte trei pentru Salvamont Alba, Salvamont Maramureş, Salvamont Gorj, câte două pentru Salvamont Predeal, Salvamont Lupeni, judeţul Neamţ, judeţul Gorj şi câte un apel pentru Salvamont Muntele Mic, Salvamont Vâlcea, Salvamont Voineasa, judeţul Buzău, judeţul Suceava şi judeţul Cluj.

Totodată, s-au mai primit 28 de apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre domeniile schiabile şi traseele montane.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.