Patru persoane au fost rănite, marţi, în localitatea Hurez din judeţul Sălaj, după ce acoperişul unui foişor unde se desfăşura un eveniment s-a prăbuşit, din cauza vântului. Unul dintre răniţi este în stsre gravă, fiind găsit inconştient şi urmând a fi preluat de un elicopter SMURD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj, dispeceratul ISU-Ambulanţă a fost anunţat, printr-un apel la 112, că, în localitatea Hurez, acoperişul unui foişor în care se aflau mai multe persoane care participau la un eveniment s-a prăbuşit, în urma unei rafale de vânt.

Acolo au fost trimise imediat mai multe echipaje (o autospeciala de stingere, una de descarcerare, 2 echipaje SMURD, un echipaj SAJ).

"În urma incidentului patru persoane au fost rănite, dintre care una a fost rănită grav şi a fost găsită inconştientă. Aceasta a fost preluată de echipajul TIM şi a fost transportată la Horoatu Crasnei pentru a fi preluată de către elicopterul SMURD. Celelalte trei persoane au fost asistate medical la faţa locului, fără a fi nevoie de transport la spital", a arătat sursa citată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.