Traficul pe DN 7 este restricţionat, miercuri, în zona localităţii Budeşti din judeţul Vâlcea, unde au loc lucrări de întreţinere. Sensul Piteşti-Râmnicu Vâlcea este blocat, circulaţia desfăşurându-se alternativ, pe un singur fir.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Centrului Infotrafic din Poliţia Română, miercuri, până la ora 14.00, în zona localităţii Budeşti, judeţul Vâlcea, se vor face lucrări de întreţinere pe DN7, între kilometrii 170+400 - 170+700 de metri. Astfel, circulaţia rutieră va fi blocată pe sensul de mers Piteşti - Râmnicu Vâlcea şi se va desfăşura pe un singur fir, alternativ, prin dirijare.

Întrucât traficul este de obicei intens pe DN 7 Valea Oltului, este de aşteptat ca în zona unde au loc lucrări să se formeze coloane de autovehicule, şoferii fiind sfătuiţi să circule cu atenţie, să respecte indicaţiile rutiere şi să păstreze distanţa de siguranţă dintre vehicule.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.