Traficul pe Autostrada A1 va fi restricţionat, de joi seara până vineri după-amiază, în apropiere de municipiul Sibiu, pentru desfăşurarea unor lucrări de reparaţii, anunţă Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov. Astfel, va fi închisă circulaţiei breteaua de urcare pe A1 din DN 1 (Mohu), iar şoferii care circulă pe direcţia Vâlcea - Sibiu pot folosi rute alternative.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform unei informări a Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov, se vor institui restricţii de circulaţie pe Autostrada A1, la kilometrul 237+800, de joi de la ora 20.00 până vineri, la ora 06.00, în cazul în care condiţiile meteorologice vor permite.

Restricţiile constau în închiderea circulaţiei pe breteaua de urcare din DN 1 (Mohu) pe A1, în vederea executării lucrărilor de reparaţii la partea carosabilă.

Lucrările constau în plombări, pe o suprafaţă de aproximariv 6-700 de metri pătraţi.

Participanţii la trafic care se deplasează pe direcţia Vâlcea - Sibiu vor putea pătrunde pe A1 doar dacă vor întoarce în sensul giratoriu din Şelimbăr (Mall) sau utilizând ruta: DN 1 - Şelimbăr - municipiul Sibiu - str. Semaforului - str. Henri Coandă - A1 (Zona Industrială Est).

Lucrările vor fi executate pe timp de noapte, datorită valorilor de trafic mai scăzute din această perioadă, arată DRDP Braşov.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.