Restricţia de trafic de pe drumul naţional 7, pe Valea Oltului, a fost ridicată, marţi, după ce Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat că s-au finalizat lucrările de consolidare a viaductului de la Cârligu Mic, judeţul Vâlcea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că de marţi, de la ora 15:00, circulaţia rutieră pe drumul naţional 7, între Râmnicu Vâlcea şi Sibiu, la viaductul Cârligu Mic, a fost reluată pe ambele benzi.

Totodată, CNAIR a anunţat că au fost finalizate lucrările de consolidare a viaductului de la Cârligu Mic, între localităţile Călimăneşti şi Brezoi, din judeţul Vâlcea.

De la începutul lunii mai, traficul în zonă s-a desfăşurat pe o bandă alternativ, pe tronsonul respectiv, cu ajutorul semafoarelor electrice sau al piloţilor de trafic.

În zonă, mai ales la orele serii şi la sfârşit de săptămână se formau coloane foarte lungi de maşini.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.