Brigada Rutieră a Capitalei a organizat o razie, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în mai multe zone din Bucureşti, în scopul prevenirii accidentelor de circulaţie produse pe fondul conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa alcoolului sau a substanţelor psihoactive. Au fost date 94 de amenzi în valoare de 51.000 de lei şi au fost reţinute 17 permise de conducere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat de presă, de duminică, al Poliţiei Capitalei, poliţiştii rutieri au aplicat 94 de amenzi în valoare de 51.000 de lei şi au constatat 9 infracţiuni la regimul circulaţiei, dintre care 3 pentru conducerea unui autovehicul sub influnenţa alcoolului; 2 pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa substanţelor psihoactive; 3 pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice cu permisul suspendat; 1 pentru refuzul de prelevare a mostrelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei/prezenţei în organism a substanţelor psihoactive. 
 
De asemenea, au fost reţinute 17 permise de conducere, astfel: 7 pentru infracţiunile la regimul rutier; 7 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice (contravenţie); 2 pentru nerespectarea culorii roşii a semaforului; 1 pentru neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor.
 
Totodată, au fost reţinute 9 certificate de înmatriculare pentru deficienţele tehnice constatate.
 
Brigada Rutieră organizează permanent astfel de acţiuni în scopul reducerii numărului de accidente rutiere produse pe fondul consumului de alcool sau substanţe psihoactive şi creşterii nivelului de disciplină şi siguranţă rutieră pe drumurile publice din municipiul Bucureşti.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.