Protestatarul care ameninţa că îşi dă foc lângă gardul Palatului Victoria a fost ridicat de jandarmi, în timp ce de la o portavoce putea fi auzită scandarea "Jandarmeria, apără hoţia".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La acţiune au fost prezenţi un echipaj de descarcerare, precum şi pompieri.

Bărbatul avea legat de mână un bidon în care susţine că are benzină şi că îşi va da foc, dacă jandarmii vor încerca să îl desprindă de gard.

El spunea că protestează faţă de orice intenţie a Guvernului de a emite un act normativ referitor la aministierea şi la graţierea unor pedepse, conform informaţilor care au circulat în spaţiul public.

Cabinetul Dăncilă s-a reunit din nou în şedinţă, joi, pentru a doua oară în această săptămână, pe fondul informaţiilor privind posibilitatea adoptării unei Ordonanţe de Urgenţă privind amnistierea şi graţierea unor fapte de corupţie. Tot joi se încheie şi sesiunea extraordinară a Parlamentului, astfel că joi este ultima zi din această vară în care Guvernul mai poate emite ordonanţe de urgenţă.

 
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.