Primarul municipiului Focşani, Cristi Misăilă, implicat, sâmbătă dimineaţă, într-un accident rutier cu trei autoturisme, produs pe DN 2, la intrarea în oraş, a rămas internat în Secţia de Chirurgie a Spitalului Judeţean de Urgenţă, el având mai multe leziuni, între care şi un traumatism cranio-cerebral deschis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al SpitaluluI Judeţean Focşani, Alina Cosma, a declarat că primarul a fost supus mai multor investigaţii medicale, iar medicii au stabilit că are un traumatism cranio-cerebral deschis minor, o contuzie toracică şi o contuzie de coloană cervicală.

Cristi Misăilă a rămas internat în Secţia de Chirurgie a Spitalului Judeţean Focşani.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Poliţia Judeţeană Vrancea, accidentul s-a produs la ora 8.55, pe DN 2, după ce un tânăr de 28 ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism în municipiul Focşani, nu a acordat prioritate unei maşini care circula regulamentar din sens opus. Cele două maşini s-au ciocnit, iar autoturismul care circula regulamentar a fost proiectat într-un alt autoturism care staţiona. 

Primarul din Focşani a postat, sâmbătă, pe contul său de Facebook un mesaj în care precizează că nu el este vinovat de producerea accidentului şi că este în stare bună, mulţumindu-le medicilor de la Spitalul Judeţean Focşani, unde este internat. 

”În această dimineaţă, am fost implicat într-un incident rutier, vina aparţinând altui participant la trafic. Din fericire, nu există victime, singurele urmări fiind doar câteva contuzii minore. Pentru orice siguranţă, am făcut investigaţiile medicale de urgenţă. Ţin pe această cale să multumesc cadrelor medicale pentru promptitudine şi tuturor celor care mi-au transmis mesaje şi încurajări”, a scris primarul pe reţeaua de socializare. 

Primarul municipiului Focşani, Cristi Misăilă, a fost implicat, sâmbătă dimineaţă, într-un accident rutier cu trei autoturisme, produs pe DN 2, la intrarea în oraş, pe fondul neacordării de prioritate. Primele date arate că edilul nu ar fi vinovat de producerea accidentului.

În accident au fost implicate un autoturism Skoda, un Volkswagen, dar şi maşina primarului municipiului Focşani, Cristi Misăilă. Autoturismul Audi în care se afla edilul a fost proiectat pe un spaţiu verde aflat pe marginea drumului, fiind avariat în partea din faţă.

Primarul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Focşani.

Echipajele medicale au preluat de la faţa locului şi o adolescentă de 17 ani, care are răni la faţă, precum şi un bărbat rănit.  Cei doi au leziuni uşoare, sunt conştienţi şi cooperanţi. De asemenea, primarul a fost preluat de o salvare şi a fost dus la spital.

Cristi Misăilă se află la primul mandat de primar al municipiului Focşani, el candidând din partea PSD.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.