Prefectul Capitalei, Toni Greblă a declarat vineri, despre accidentul din Pasajul Unirii, că este posibil ca autocarul să fi avut viteză. El a afirmat că toate cele patru persoane încarcerate au fost scoase, iar din păcate două persoane sunt inconştiente şi au fost duse la spital. Toate victimele au fost transferate la spitalele din apropiere, Universitar şi Floreasca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prefectul Capitalei, Toni Greblă a declarat la Antena 3 că un autocar care transporta adolscenţi străini a intrat cu un gabarit depăşit peste presemnalizarea cu lanţuri care există la intrarea în Pasajul Unirii şi a doborât acea structură.

”A mers din păcate mai departe, fie datorită vitezei sau datorită altor cauze şi a intrat în presemnalizarea cu bară metalică dinaintea intrării în Pasaj şi a avarita grav această presemnalizare şi partea din faţă a autocarului”, a spus prefectul.

El a arătat că este posibil ca autocarul să fi avut viteză mare dar acest lucru va fi stabilit de organele de anchetă.

”Din păcate, patru persoane necesită transportul la spital şi cred că sunt în drum spre spital”, a mai declarat prefectul, arătând că ”două sunt în stare relativ bună şi dlouă persoane sunt inconştiente”.

Toni Greblă a arătat că toate cele patru persoane au fost descarcerate.Despre celelalte victime, prefectul a spus că nu le este pusă viaţa în pericol. Potrivit informaţiilor, ar fi vorba de 15 răniţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.