Un poliţist din Ploieşti a fost implicat, miercuri dimineaţă, într-un accident rutier, oamenii legii stabilind că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul conducea o autospecială de poliţie şi se afla în timpul serviciului în momentul producerii accidentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Prahova, miercuri dimineaţă, o autospecială din cadrul Secţiei 4 Poliţie Ploieşti a fost implicată într-un accident rutier.

În urma primelor cercetări, maşina de poliţie a intrat în coliziune cu un alt autotuturism care nu a respectat culoarea roşie a semaforului. În accident nu au fost persoane rănite.

Conducătorul autospecialei a fost testat cu aparatul etilotest şi a rezultat o alcoolemie de 0,31mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducerea IPJ a dispus declanşarea unei cercetări prealabile în privinţa poliţistului, la finalul căreia vor fi luate măsurile care se impun.

În momentul producerii accidentului, poliţistul se afla în timpul serviciului, dar maşina nu avea în funcţiune semnalele acustice.

Poliţistul are 47 de ani şi lucrează în poliţie din noiembrie 1994

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.