Un profesor de la o şcoală din mediul rural din judeţul Prahova a fost agresat de tatăl unui elev, care îl acuză că i-a bătut fiul. O altă profesoară a depus sesizare la Poliţie în urma celor întâmplate, părintele agresor fiind reţinut pentru 24 de ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Victima este profesor la o şcoală din comuna Ceraşu, judeţul Prahova, iar fapta a avut loc marţi.
 
”La data de 31 ianuarie a.c., în jurul orei 16.15, poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Drajna, au fost sesizaţi de către o femeie, în calitate de profesor al unei unităţi şcolare din comuna Ceraşu, despre faptul că un alt profesor din cadrul unităţii ar fi fost agresat de un bărbat. În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, iar din verificări s-a stabilit faptul că profesorul în vârstă de 44 de ani, ar fi fost lovit de un bărbat în vârstă de 63 de ani, tatăl unui elev, acesta susţinând că fiul său ar fi fost agresat de către profesorul în cauză”, informează, miercuri, Poliţia Judeţeană Prahova. 
 
În urma conflictului, profesorul lovit nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.
 
Poliţiştii l-au reţinut pe bărbatul în vârstă de 63 de ani, urmând ca, miercuri, acesta să fie prezentat în faţa unui procuror cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.