Patruzeci de persoane suspectate de contrabandă cu ţigări au fost duse la audieri, joi, în urma a zeci de percheziţii făcute în judeţul Prahova, poliţiştii ridicând aproape 375.000 de ţigări de contrabandă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova şi cei ai Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române au făcut 49 de percheziţii în municipiul Ploieşti, oraşul Urlaţi şi în alte opt localităţi din judeţ, la locuinţele unor persoane bănuite că ar face parte dintr-o grupare specializată în contrabandă cu ţigări.

Începând cu luna decembrie 2016, persoanele bănuite s-ar fi aprovizionat cu ţigări provenite din spaţiul extracomunitar, fără a deţine documente legale. Ulterior, le-ar fi distribuit şi comercializat în diverse localităţi din judeţ.

În urma percheziţiilor, aproape 375.000 de ţigări pe ambalajul cărora erau aplicate banderole fiscale de marcaj, emise de autorităţile din Ucraina şi Moldova, precum şi aproape 45.000 de lei şi 925 de euro.

De asemenea, 40 de persoane au fost duse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, pentru audieri. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.