O adolescentă în vârstă de 17 ani a murit, iar alte două persoane au fost rănite într-un accident care a avut loc, luni seară, pe DN 1, în zona Movila Vulpii, judeţul Prahova. Două autoturisme s-au ciocnit frontal, iar apoi una dintre maşini s-a răsturnat, traficul în zonă fiind blocat pe sensul de mers către Braşov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae, două autoturisme s-au ciocnit frontal.

În urma impactului, una dintre maşini s-a răsturnat, a precizat purtărorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Prahova, Raluca Brezeanu.

Echipajele sosite la faţa locului au găsit într-o maşină o tânără de 17 ani decedată şi un băiat de 19 ani politraumatizat, iar în celălalt autoturism un bărbat de 35 de ani care a suferit traumatisme la torace şi şold.

ISU a intervenit cu 26 de pompieri militari, două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, două maşini de descarcerare, o autospecială SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de transport personal şi victime multiple.

Traficul a fost blocat pe sensul de mers către Braşov al DN 1, în zona producerii accidentului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.