Un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova şi-a împuşcat accidental un coleg în coapsă, miercuri dimineaţă, în timp ce se făcea schimbul de tură. Jandarmul împuşcat a fost dus la spital unde este internat, în afara oricărui pericol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova, Denisa Iovan, a declarat că incidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 6:30, la schimbarea turelor
„Un subofiţer a executat involuntar un foc de armă, rănindu-şi colegul care urma să intre în serviciu. Jandarmul rănit a suferit o plagă prin împuşcare la nivelul coapsei piciorului drept”, a declarat reprezentantul IJJ Prahova. 
La faţa locului a fost chemat un echipaj al ambulanţei care i-a acordat jandarmului primul ajutor, acesta fiind preluat şi dus la unitatea de primiri urgenţe a Spitalului Judeţean din Ploieşti. 
„La momentul de faţă este în afara oricărui pericol, rămânând în continuare internat. În prezent, exist o anchetă în desfăşurare, sub coordonarea procurorilor militari” a mai transmis purtătorul de cuvânt al inspectoratului de Jandarmeriei Prahova.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.