Un incendiu puternic a izbucnit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la un depozit de lemne din comuna Cosminele, judeţul Prahova, focul, care a cuprins o suprafaţă de 500 de metri pătraţi, distrugând un gater, birouri, dar şi materiale. Pompierii au salvat mai multe utilaje, precum şi un depozit în care se aflau cu cinci tone de combustibil, stabilind că flăcările au fost cauzate de un scurtcircuit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cinci echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova au intervenit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pentru stingerea unui incendiu violent care a izbucnit la un depozit de lemne din comuna Cosminele, satul Poiana Trestiei. 

FOTO: ISU Prahova
FOTO: ISU Prahova

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că incendiul, care a fost cauzat de un scurtcircuit electric, a cuprins o hală cu suprafaţa de 500 de metri pătraţi, distrugând un gater, birouri, utilaje, cherestea şi alte materii prime.

FOTO: ISU Prahova
FOTO: ISU Prahova

În urma intervenţiei, pompierii au reuşit să salveze de la distrugere mai multe utilaje, precum şi un depozit în care se aflau cinci tone de combustibil.

FOTO: ISU Prahova
FOTO: ISU Prahova

Incendiul, care nu a făcut victime, a fost lichidat după aproximativ două ore.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.