Doi bărbaţi au fost reţinuţi de către poliţiştii prahoveni, fiind apoi plasaţi sub control judiciar, după ce au luat parte la o bătaie care a avut loc într-o staţie de alimentare cu carburant din oraşul Mizil. În urma scandalului un alt bărbat, bătut de cei doi, a ajuns la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Scandalul a avut loc în  ziua de 6 aprilie, în jurul orei 01.15, în incinta unei benzinării din oraşul Mizil, martorii la incidente sunând la 112.

”Din primele verificări reiese faptul că între doi bărbaţi, ambii în vârstă de 39 de ani, ar fi izbucnit un conflict spontan, care a degenerat în acte de violenţă, unul dintre bărbaţi agresându-l cu pumnii în zona capului pe celălalt, în altercaţie intervenind la scurt timp mai multe persoane. Ulterior, victima ar mai fi fost lovită o singură dată în zona feţei, de către un tânăr de 23 de ani, rudă cu primul bărbat implicat în altercaţie, iar în urma loviturii, bărbatul a căzut pe sol”, transmit, luni, oficialii Poliţiei Judeţene Prahova.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că cei care s-au luat la ceartă se cunoşteau, iar pe fondul consumului de alcool, victima l-ar fi şicanat şi urmărit pe agresor în cursul zilei, deranjându-l la locul de muncă şi pe stradă şi acuzându-l că din cauza lui a pierdut o sumă considerabilă la jocuri de noroc.

Bărbatul lovit a avut nevoie de ajutor medical, la faţa locului fiind solicitat un echipaj care l-a transportat la spital.

Cei doi agresori cu vârste de 23 şi 39 de ani au fost iniţial reţinuţi pentru 24 de ore, la acest moment aflându-se sub măsura ulterior fiind plasaţi sub control judiciar.

În urma scandalului, poliţiştii au deschis un dosar penal care vizează infracţiuni de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.